Rusbjergs Cykelværksted

Jeg hedder Bjarne Rusbjerg og er 47 år. Jeg er opvokset i Ejsing og har arbejdet som lastbilschauffør, maskinfører og lagermand, indtil jeg for 3 år siden fik svendebrev som cykelmekaniker, udlært fra Herningsholm.

Cykler er min hobby og min levevej. Jeg arbejder i HvCare i Holstebro som cykelmekaniker og har nu åbnet mit eget værksted som fritidsbeskæftigelse på privatadressen. Af loyalitet overfor min arbejdsgiver henviser jeg kunder fra Holstebro til HvCare.

Jeg cykler meget i min fritid, både som pendler mellem Holstebro og Ejsing og på mountainbike, både i Skånsø og i Mtb-Holstebro, hvor jeg træner flere hold.

Jeg har en høj faglig stolthed, jeg nyder at gøre et godt stykke arbejde og give en god og omhyggelig service. Jeg sælger pt ikke cykler, men jeg kan konsulteres til en snak om at vælge den rigtige cykel i den rigtige størrelse, for det er udgangspunktet for den gode cykeloplevelse.

Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation på din cykel og reservedelene er konkurrencedygtige med netpriserne.

Cykelværkstedet har åbent efter aftale og jeg henter og bringer gerne cykler hjemme hos dig

Flyer for Rusbjergs Cykelværksted